Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hapsuttaako?

Monday, December 08, 2008

Hapsuttaako?

Aikaisemmin fashion statement oli helppo tehdä hankkimalla viimeisin it-bag roikkumaan olkapäälle. Vallanvaihtoa on uumoiltu jo jonkin aikaa ja viimeistään tämän syksyn kuhina siitä mitä kenelläkin Vogue editorilla oli jalassaan, kertoo kenkien saavuttaneen niille kuuluvan arvon muodin sisäisessä hierarkiassa. Yksi syksyn hauskimmista tulokkaista on runsain hapsuin somistetut saappaat tai yleensäkin hapsukengät.

Aikoinaan olin ihan mahoton inkkarifani - kuuluin mm. vuosikausia Suomen Intiaaniyhdistykseen - ja ujutin pukeutumiseeni hapsuja trendeistä piittaamatta. Ehkä elin mokkasiinivaiheeni totaalisesti loppuun ja siitä syystä nyt kaupoista löytyvät matalat minnetonka-henkiset hapsukengät ja mokkasiinit eivät oikein ole makuuni. Sen sijaan korkeilla koroilla varustettuna hapsukengät ovat yllättävän rokut.
Kuvan Louboutinit yhdistettynä nahkapöksyihin ovat huomattavasti lähempänä glam rock -perinnettä kuin inkkarifiiliksiä. Samaiset bootsit räjähtivät muotiblogosfääriin aikaisemmin syksyllä, kun monen lemppari tyyli-ikoni Emmanuel Alt huiskutteli menemään Pariisin muotiviikoilla.
Hapsubootsien lisäksi ei asukokonaisuus paljon muita yksityiskohtia kaipaa... Tosin hiukan epäilen, että varsinkin nuo Louboutinin hapsut ovat sen verran muhkeat, että kaksimetriset rimpulakoivet tulisi löytyä omasta takaa.

Himottavia hapsuversioita löytyy eri valmistajilta...
Balmainin nilkkurit sopisivat todennäköisesti ihan tällaiselle tavalliselle persjalkaisellekin. Budjettivaihtoehtoja löytyy kuulemma TopShopista - tosin en ole niihin törmännyt sen paremmin nettiputiikissa kuin livenäkään. Guccin kivasti vähän gypsy-henkiset saappaat ovat saaneet inspiraation liikkeelle monien halvempien kenkävalmistajien aivoriihissä. Tosin silloin kun unelmoidaan, unelmoidaan kunnolla - ja aidoista asioista!

Iskeekö hapsutrendi - vai onko se mielestäsi vain ohikiitävä villitys?

Labels: , ,


Comments:
iskee se ainakin kuvien perusteella, mutta itselleni en ole saanut vielä hankittua mitään.. kun ihan tavallistenkin korottomien hapsukenkien pohjat ei taida olla ihan tarkoitettu pohjoismaisiin talviin, enkä ole edes missään sellaisessa työpaikassa missä voisi päivän talsia niissä söpöissä kengissä ja vaihtaa sitten ulos jotkut ilmastoon sopivammat.
 
Tykkään kyllä! Biancossa oli suorat kopiot Gucceista, ja meinasin jo ostaa kun tajusin vasta nyt että ne ovat kopiot. Hinta oli euroa vaille parisataa - ehkä sitten jo sijoittaisin mielummin Gucceihin kuin Biancon kenkiin..
 
Ei kyllä iske - vaikka kaapissa olis kyllä yksi äidiltä saamani hapsuin varustettu laukku.. Ei se vaan ole mun juttu!
 
Iskee toki! Itsekin pidän noista korkeakorkoisista hapsunilkkureista enemmän. Mulla löytyy hieman hapsua mun OTK-bootseistani. :)
 
En oo kyl innostunut hapsutrendistä lähellekään samoissa määrin kuin joistain muista. Veikkaan, että skippaan tän jutun kokonaan.
 
Iskee hurjasti!<3 Ostin juuri ihanaisen hapsulaukun, aah...:)
 
Llaura: Sellainen duuni olisikin ihana, jossa olisi "pakko" käyttää kauniita kenkiä!! (terveisin nimimerkki "Paholainen pukeutuu Pradaan - liian monta katselukertaa..." ;D)

Pupupaita: Kohta alkaa kaiken lisäksi alet, jolloin aitojen bootsien ja Biancon kopioiden (täyshintaisten) välinen hinta pienenee entisestään! :)

Micci: Kaikki ei tietenkään voi kolahtaa kaikille... Vaikka jotenkin voisin kyllä tuollaiset gypsy-henkiset sun jalkaasi kuvitellakin. :)

Anna-Maria: Jotenkin nuo korot tekevät hapsukenkien yleisilmeestä vähemmän päiväkotimaisen... ;DD

Pinja2: JOskus on kyllä hyvä tehdä tuo päätös. Valinnanvaraa on jokatapauksessa ihan liikaa. :)

MouMou: Just niin! Muistan, että sulla oli paha hapsukausi menossa jo, kun olitte täällä reissulla! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?